Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2016, 11:25
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Marvel plánuje seriál Runaways o superhrdinských tínedžeroch bojujúcich proti svojim tajomným a zlovestným rodičom

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel okrem Netflixu a ABC expanduje aj na streamovaciu stanicu Hulu a prinesie nám zaujímavo vyzerajúci young adult seriál.

Marvel projekty si našli svojich fanúšikov snáď vo všetkých vekových skupinách, avšak ľudia z vedenia si pomaly uvedomujú, že je šanca poriadne prilákať ešte jednú nemalú skupinu. Hovoríme o tínedžeroch, ktorí predmety z oddelenia Young Adult zbožňujú práve z dôvodu, že v nich môžu vidieť samých seba. Premisa komiksov Runaways? Partia šiestich mladých ľudí zisťuje, že ich rodičia sú členmi zlovestného spolku nazývaného The Pride a sami oplývajú schopnosťami ako oni. Doma už nie sú v bezpečí, a preto utečú a pomaly si vytvárajú vlastnú superhrdinskú rodinu. Komiksový gigant tým jednoznačne trafil klinec po hlavičke a už ostáva iba vymyslieť zaujímavé prevedenie. Seriál zamieri na stanicu Hulu a jeho showrunnermi budú Josh Schwartz a Stephanie Savage, ktorí už spolupracovali na projektoch ako Gossip Girl či O. C. California. Obaja zasadnú aj na stoličku výkonných producentov a miesta budú zdieľať so šéfom televíznej Marvel produkcie Jephom Loebom (Daredevil) a jeho kolegom Jimom Chorym (Jessica Jones).

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Komiks vytvorili v roku 2003 Brian K. Vaughan a Adrian Alphona a pôvodne zamýšľaná miniséria sa rozrástla na mnohé vydania. Po odchode pôvodných autorov mal dokonca komiks v rukách aj režisér Avengers Joss Whedon. Mimochodom, pýtate sa, s kým budete mať tú česť? Na obrázku nižšie je to zľava supersilná mutantka Molly Hayes, génius a líder skupiny Alex Wilder, čarodejnica Nico Minoru, vynálezca Chase Stein, mimozemšťanka Karolina Dean a cestovateľka v čase Gertrude Yorkes. Každá z postáv je iná a prináša do príbehu to svoje, čo si budú môcť diváci zamilovať. Málokto dokonca vie, že pred filmovými Avengermi (a v podstate aj po nich) koloval v kuloároch aj filmový scenár, na ktorý sa však neskôr zanevrelo. Myslíme, že to ako seriál vypáli omnoho lepšie. Naladili by ste si aj doma niečo podobné? 

Marvel plánuje seriál Runaways o superhrdinských tínedžeroch bojujúcich proti svojim tajomným a zlovestným rodičom
Zdroj: Moviepilot.com
Domov
Zdieľať
Diskusia