Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 16:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger v role profesionálneho zabijáka. Akčná komédia, ktorá sľubuje množstvo zábavy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scéna so spievajúcim Arnoldom by mala byť jednou z humorných zložiek filmu

Why We're Killing Gunther sleduje príbeh, ako už z názvu vyplýva, Gunthera (Arnold Schwarzenegger), nájomného vraha, ktorý je považovaný za špičku vo svojom odbore. Jedného dňa sa rozhodne skupina medzinárodných zabijákov Guntherovi spečatiť osud, ale veľmi rýchlo zisťujú, že titul svetovo najlepšieho "assassina"  nezískal len tak pre nič za nič. V snímke si okrem Arnolda zahrá aj Cobie Smulders (Avengers, How I Met Your Mother), Allison Tolman (Krampus), Hannah Simone (The New Girl) či Bobby Moynihan (Saturday Night Live).

Zaujímavosťou je, že vo filme bude hrať, napíše k nemu scenár, bude ho produkovať a zároveň aj režírovať jedna a tá istá osoba - Taran Killam (scenár Brother Nature). Verme teda, že všetky štyri pozície (hlavne tú scenáristickú a režíjnu) zvládne obstojne a jeho rozštiepenosť nebude na úkor filmovej kvality. Why We're Killing Gunther má ďalej produkovať Kim Leadford, Ash Sarohia, Steve Squallante a zafinacovanie filmu si zoberie na starosť StarStream Media.

Nižšie môžeme vidieť Arnoldovu "roztržku" s režisérom Taranom Killamom, ktorý sa o filme vyjadril, že bude spadať do "R" ratingovej kategórie, takže od neho očakávame aj nejakú tú dospelejšiu zábavu. Poteší aj vtipná informácia, že by sme údajne mali v snímke počuť Arnolda spievať. Sám Arnold svoj spev na stupnici od 1 do 10 ohodnotil číslicou "-1", takže sa máme určite na čo tešiť. Aké šance na úspech dávate Guntherovi vy?

Arnold Schwarzenegger v role profesionálneho zabijáka. Akčná komédia, ktorá sľubuje množstvo zábavy
Zdroj: comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia