Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 22:46
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Gal Gadot sa spolu s astronautom Bradleym Cooperom vydá na dno najhlbšej morskej priekopy. V ceste im budú stáť mysteriózne sily

FILMY A SERIÁLY BRADLEY COOPER GAL GADOT
Uložiť Uložené

Gal Gadot is oddýchne od DC univerza.

Komiksovka Wonder Woman v podaní Gal Gadot kraľovala v letných kinových tržbách. Dvojka je pomaly na ceste a herečka si okrem zachraňovania sveta hľadá aj iné projekty. Podľa informácií ju uvidíme v thrilleri Deeper spolu s Bradleym Cooperom. Projekt samotný zatiaľ nemá stanovený dátum premiéry a dokonca ani termín začatia produkcie. Tipujeme, že sa kamery roztočia niekedy po ukončení nakrúcania Wonder Woman 2.

Príbeh sa točí okolo astronauta, ktorý stratil reputáciu a ľudský rešpekt. Vydáva sa na dobrodružnú výpravu do novoobjavenej morskej priekopy, avšak v ceste mu budú stáť akési mysteriózne sily, ktoré otestujú jeho psychiku, ale aj výdrž. Ako to dohto zapadne Gal Gadot zatiaľ nie je známe, ale snímka nás rozhodne zaujala. O scenár sa postará kontroverzný Max Landis (American Ultra, Chronicle) a o réžiu na druhú stranu Maďar Kornel Mundruczo.

Gal Gadot sa spolu s astronautom Bradleym Cooperom vydá na dno najhlbšej morskej priekopy. V ceste im budú stáť mysteriózne sily
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia