Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 20:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Už v pondelok začne James Cameron natáčať ďalšie 4 diely Avatarov!

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER
Uložiť Uložené

Trvalo to neuveriteľne dlho, no nakoniec sme sa naozaj dočkali. Už v pondelok totiž započne pripravovaná produkcia všetkých filmových Avatarov.

Scenáre sú pripravené, herci potvrdení, ľudia z Weta Digital už nejaký ten čas poctivo zarezávajú a teraz sa k nim konečne pripojí aj James Cameron, ktorý tento pondelok 25. septembra (září) naplno rozbehne dlho očakávané a zároveň niekoľkokrát odkladané natáčanie všetkých štyroch pokračovaní Avatarov. Informáciu oznámil sám Cameron pri príležitosti špeciálneho premietania jeho sci-fi skvostu Terminator 2: Judgement Day.

Natáčanie ďalších štyroch filmov zo sveta Pandory mu teda vezme dlhých osem rokov života, počas ktorých bude pracovať takmer neustále. A aby toho nebolo málo, postará sa aj o produkciu nového Terminátora s nedávno potvrdenou Lindou Hamilton. Nám tak neostáva nič iné, iba držať mu palce, aby všetko dopadlo na jednotku. Premiéra druhého Avatara je u nás naplánovaná na 17. decembra (prosinca) 2020 a ak sa chcete o chystaných sequeloch dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia