Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 19:23
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Zabudnite na roztomilú blonďavú čarodejnicu Sabrinu. Nová verzia populárneho seriálu bude mať temný nádych!

FILMY A SERIÁLY THE CHILLING ADVENTURES OF SABRINA
Uložiť Uložené

Americká televízia CW oznamila reboot populárneho seriálu z 90. rokov. Jeho podoba však nebude mať s pôvodným seriálom nič spoločné.

Pamätáte si ešte na rodinný seriál z 90. rokov o sympatickej blonďavej čarodejnici Sabrine? Príbehy mladej bosorky s dvoma pobláznenými tetami a hovoriacim kocúrom dnes pre mnohých patria k nostalgickej klasike. Americká televízna stanica CW (Arrow, The Flash) momentálne chystá jej televízny návrat, nie však v takej podobe, na akú sú diváci zvyknutí. Už z názvu The Chilling Adventures of Sabrina, teda mrazivé dobrodružstvá Sabriny, vyplýva, že komediálna atmosféra bude minulosťou a prím bude hrať strach. To potvrdzuje aj samotná televízia, ktorá chystaný reboot pomerne odvážne prirovnáva k Exorcistovi či Rosemaryinmu dieťaťu.

Seriál podľa americkej stanice poskytne nový pohľad na pôvod tínedžerskej čarodejnice a Sabrina v ňom zobrazená ako dospievajúca bosorka experimentujúca čiernou mágiou a okultizmom, ktorá sa snaží ochrániť rodinu pred temnými silami a ich posluhovačmi. The Chilling Adventures of Sabrina bude zároveň spin-offom ďalšieho hororového seriálu z dielne CW s názvom Riverdale, úspech ktorého dal zelenú vzniku novej Sabriny. Tvorcovia netaja, že univerzá oboch seriálov by sa v budúcnosti mohli prepojiť, vyjadrenia o temnej atmosfére preto berte skôr s rezervou, keďže Riverdale sa v Štátoch vysiela s prístupnosťou od 14 rokov. O scenár sa postará Roberto Aguirre-Sacasa (Archie, Riverdale), režírovať bude Toland Krieger (The Age of Adaline).

Zabudnite na roztomilú blonďavú čarodejnicu Sabrinu. Nová verzia populárneho seriálu bude mať temný nádych!
Zdroj: American Broadcasting Company
Domov
Zdieľať
Diskusia