Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 16:02
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Quentin Tarantino má po ďalších dvoch filmoch odísť do dôchodku. Režírovanie Star Treku by ale jeho názor zmenilo

FILMY A SERIÁLY QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Pokúsi sa zrežírovať nejaký ten vysokorozpočtový blockbuster?

Existuje šanca, že by Quentin Tarantino zasiahol do rozbehnutého univerza modernej filmovej série Star Trek. Režisér chce pred odchodom do dôchodku natočiť už len dva filmy a science fiction je jediným žánrom, ktorému sa doteraz vyhýbal oblúkom. Zatiaľ sa oň ani nijak nezaujímal, avšak v poslednom rozhovore so stránkou TMZ prezradil, že táto myšlienka by stála za nejaké to sedenie“. Rovnako tak v inom interview doplnil, že by sa Star Treku venoval oveľa radšej než Star Wars.

Mali by sme v budúcnosti čakať, že sa Tarantino chopí kormidla a predstaví nám svoju vlastnú verziu Star Treku? Pravdepodobne nie. Quentin sa skôr vydá do originálnych vôd, avšak existuje šanca, že by sa dal prehovoriť aj na zásah do jedného zo science fiction vesmírov, akým je napríklad Star Trek. Svoje posledné dva filmy plánuje už roky, ale veď vieme, ako to chodí. Nečakané rozhodnutie môže byť za rohom. Tak či onak, mohlo by to byť zaujímavé a ďalší film od Tarantina by sme rozhodne neodmietli. Vedeli by ste si ho predstaviť na poste režiséra?

Quentin Tarantino má po ďalších dvoch filmoch odísť do dôchodku. Režírovanie Star Treku by ale jeho názor zmenilo
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia