Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 20:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

John Cena sa objaví v policajnej buddy komédii od režiséra Zombielandu či chystaného Venoma

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

John Cena a Kumail Nanjiani z The Big Sick sa stretnú na plátne. Kedy sa ich dočkáme?

Obľúbený profesionálny wrestler a herec John Cena spojí sily s hercom Kumailom Nanjianim. Spoločne si totiž zahrajú v zatiaľ nepomenovanej policajnej buddy komédii. Režírovať bude Ruben Fleischer, ktorý má za sebou napríklad úspešnú komédiu Zombieland. Cena sa dostal do pozornosti hlavne účinkovaním v komediálnych hitovkách, ako Trainwreck či Daddy's Home (objaví sa aj v dvojke a animáku Ferdinand, obe snímky nás čakajú ešte tento rok).

John Cena sa objaví v policajnej buddy komédii od režiséra Zombielandu či chystaného Venoma
Zdroj: HBO

Nanjiani na seba upozornil jednak úspešným seriálom Silicon Valley, ale najmä perfektnou vzťahovkou The Big Sick. Dokonca sa povráva, že by za ňu mohol schytať oscarovú nomináciu za scenár (napísal ho spoločne s manželkou Emily V. Gordon) Nie je však príliš pravdepodobné, že by sme sa spoločného projektu týchto dvoch hercov dočkali nejako extra skoro. Nanjiani sa objaví aj v piatej sérii Silicon Valley, ktorá si premiéru odbije budúci rok, Cena si zase strihne jednu z hlavných úloh v spin-offe k Transformers s názvom Bumblebee, nehovoriac o tom, že Ruben Fleischer pracuje na Venomovi s Tomom Hardym.

John Cena sa objaví v policajnej buddy komédii od režiséra Zombielandu či chystaného Venoma
Zdroj: Amazon Studios/Lionsgate

Ruben Fleischer bude komédiu produkovať spoločne s Murrayom Millerom. Ten sa blysol hlavne ako scenárista k skvelým HBO špeciálom 7 Days in Hell a Tour De Pharmacy. Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne detaily ohľadom deja, ale vzhľadom na žánrové zaradenie sa dá čakať, že nám bude predstavená nesúrodá dvojica policajtov, ktorí budú nútení spolupracovať. Fleischerov Venom má premiéru stanovenú na október (říjen) 2018, je teda nepravdepodobné, že by sa vrhol na spomínanú komédiu skôr, než skončí natáčanie známeho komiksového (anti)hrdinu. Jeho komediálna novinka by tak mohla doraziť do kín najskôr počas roka 2019 či neskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia