Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017 o 11:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Unášajú mimozemšťania ľudí? Mysteriózny investigatívny dokument sa pokúsi s konečnou platnosťou odpovedať na jednu z najväčších záhad

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravda je niekde tam vonku... alebo nie?

Dokumentárna snímka Patient Seventeen sa bude zaoberať mimoriadne obľúbenou témou - otázkou mimozemského života, resp. mimozemskými únosmi. V centre bude stáť chirurg Roger Lier, ktorý tvrdí, že sa mu podarilo z tiel pacientov odstrániť technologicky veľmi vyspelé iplantáty a mikročipy. Tie tam mali byť vložené práve mimozemšťanmi, aby prostredníctvom nich monitorovali našu planétu. Je však na týchto slovách niečo pravdy alebo ide o výmysly a nepodložené konšpirácie?

Odpoveď sa pokúsi nájsť práve tento investigatívny dokument v réžii Jeremyho Kenyon Locker Corbella. Nech už bude záver znieť akokoľvek, mohlo by ísť o zaujímavý film, nemyslíte? Premiéra sa uskutoční prostredníctvom VOD, konkrétne 31. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia