Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2017, 14:22
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Privíta Bumblebee vo svojej Transformers sólovke aj vodcu Optimusa Primea? Najnovšia herecká posila to rozhodne naznačuje

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Účasť známeho Petera Cullena jasne ukazuje na príchod šéfa Autobotov. Dočkáme sa však Optimusa iba vo forme flashbackov, alebo nás tvorcovia prekvapia?

Budúcoročný Transformers spin-off s názvom Bumblebee, ktorý nám obľúbeného žltého robota predstaví v prostredí neskorších 80. rokov minulého storočia, získava ďalšiu hereckú posilu. Je ňou Peter Cullen, herec známy najmä vďaka tomu, že už dlhé roky dabuje postavu Optimusa Primea. Cullen totiž v nedávnom rozhovore prezradil, že jeho hlas budeme môcť počuť v Bumblebeeho sólovke, hoci stále nevieme, či vlastne uvidíme aj samotného Optimusa.

Herec síce účasť vodcu Autobotov nepotvrdil, od štúdia Paramount by však bolo zvláštne, ak by obsadilo Cullena kvôli niečomu inému, než práve dabingu Optimusa. Ako ale vieme, Prime sa na planéte Zem objavil až tesne pred stretnutím so Samom (Shia LaBeouf), takže v nadchádzajúcom spin-offe nás celkom pravdepodobne čakajú maximálne iba nejaké tie flashbacky. Definitívna odpoveď snáď dorazí už čoskoro. Premiéra snímky je naplánovaná na 27. decembra (prosinca) 2018 a ak sa chcete dozvedieť viac o obsadení či príbehu, klikajte sem.

Privíta Bumblebee vo svojej Transformers sólovke aj vodcu Optimusa Primea? Najnovšia herecká posila to rozhodne naznačuje
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia