Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2017, 20:38
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Legendárny Sonic sa nakoniec predsa len dostane do Hollywoodu! Za pripravovaným filmom stojí režisér Deadpoola či producent Rýchlo a zbesilo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chvíľu sa zdalo, že kultová herná postava to na veľké plátno nedotiahne, nakoniec sa práv na film chopil Paramount Pictures.

Koncom minulého roka sme vás informovali, že jednu z najznámejších videoherných postavičiek minulého storočia čaká debut na striebornom plátne. O film sa malo postarať Sony Pictures a produkčne mal na ňom spolupracovať Tim Miller, ktorý si perfektným Deadpoolom v Hollywoode spravil vynikajúce renomé. Sony sa medzičasom práv na natáčania filmu vzdalo, po projekte však siahli zástupcovia Paramount Pictures a momentálne sa zdá, že Sonic the Hedgehog sa svojej filmovej premiéry predsa len dočká.

Mená zúčastnených sa nezmenili a Tim Miller spoločne s producentom Nealom H. Moritzom (Fast and Furious) sú stále na palube. O réžiu sa postará Jeff Fowler, ktorý sa doposiaľ venoval iba krátkometrážnym filmom a Sonic the Hedgehog bude jeho vstupenkou do prvej hollywoodskej ligy. O mene scenáristu ani samotnom príbehu zatiaľ nepadlo ani slovo, s najväčšou pravdepodobnosťou však uvidíme boj naspeedovaného modrého hrdinu proti úhlavnému nepriateľovi, doktorovi Robotnikovi. Film má byť zmesou akcie a CGI efektov, ako sa režisér popasuje s vražedným tempom hry i jej osobitou atmosférou uvidíme o pár mesiacov. Ak mu však niekto môže pomôcť natočiť úspešný film, sú to práve producenti Fast and Furious a Deadpoola.  

Legendárny Sonic sa nakoniec predsa len dostane do Hollywoodu! Za pripravovaným filmom stojí režisér Deadpoola či producent Rýchlo a zbesilo
Zdroj: Sega
Domov
Zdieľať
Diskusia