Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2017 o 23:25
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Nadupaná upútavka futuristického thrilleru The Osiris Child sľubuje nespútanú akčnú jazdu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ste fanúšikom sci-fi a pri filmoch občas radi vypnete? Možno vás zaujme austrálska futuristická snímka The Osiris Child.

V kinách práve štartuje pokračovanie kultového Blade Runnera, ak by sa vám ale sci-fi akcie málilo, možno pomôže futuristická snímka The Osiris Child. Dej zasadený do obdobia medziplanetárnej kolonizácie zobrazí príbeh Sy Lombroka (Kellan Lutz) a jeho snahy zachrániť svoju dcéru Indi (Teagan Croft). Tá sa nachádza na planéte Osiris, na ktorej plánuje vojenská megakorporácia Nex vypustiť smrtiaci vírus. Hlavný hrdina tak nebojuje iba s časom, ale tiež posluhovačmi Nexu a nemilosrdnými monštrami, ktoré Osiris obývajú.

The Osiris Child: Science Fiction Volume One už si svoju premiéru odbil na filmovom festivale Fantastic Fest v septembri (září) minulého roka, odkiaľ následne putoval do kín. Dostupný je už aj na Blu-ray a DVD, momentálne sa o propagáciu filmu stará spoločnosť RLJ Entertainment, ktorá The Osiris Child robí meno na vybraných trhoch. Práve vďaka novej kampani sa ku nám dostáva akčná ochutnávka z filmu, ktorá vôbec nevyzerá zle. Celkové hodnotenia austrálskej snímky sú však veľmi priemerné, The Osiris Child je preto určený skôr nenáročnému publiku bažiacemu po akčnej zábave.

Domov
Zdieľať
Diskusia