Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2017 o 18:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vydatá Kate Winslet sa zamiluje do mladého plavčíka Justina Timberlakea. Z prvého traileru pre romantickú drámu cítiť množstvo emócií

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Patríte medzi fanúšikov tohto kultového režiséra?

Príbeh drámy s názvom Wonder Wheel od Woodyho Allena (Blue Jasmine, Midnight in Paris, Annie Hall) nás zavedie do zábavného parku na Coney Islande v 50. rokoch, kde sa pretínajú životné osudy štyroch postáv. Ginny (Kate Winslet) je emocionálne nestabilná bývalá herečka, momentálne pracujúca ako čašníčka. Humpty (Jim Belushi) je Ginnin manžel a operátor jedného z kolotočov v parku. Ďalej sa vo filme stretneme s postavou Mickeyho (Justin Timberlake), mladého plavčíka snívajúceho o tom, že sa raz stane spisovateľom divadelných hier. Na scénu sa ale pripletie aj Carolina (Juno Temple), Humptyho odcudzená dcéra, ktorá sa musí skrývať pred nebezpečnými gangstermi. 

Podľa všetkého sa môžeme tešiť na príbeh plný vášne, ťaživých emócií, násilia a zrady. Premiéra je v slovenských i českých kinách plánovaná na 28. decembra (prosinec) 2017. Ako na vás zapôsobil debutový trailer?


Domov
Zdieľať
Diskusia