Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 18:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Michael B. Jordan si zahrá v superhrdinskom seriáli Raising Dion o slobodnej matke, ktorá vychováva syna so zvláštnymi schopnosťami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt inšpirovaný krátkym filmom a komiksom nám doručí Netflix.

Možno ste toho už aj vy dosť presýtení, ale fakty nepustia - superhrdinovia momentálne vládnu nielen kinám, ale aj seriálovým projektom. Dominantné postavenie majú samozrejme Marvel a DC, ale sem-tam sa urodí aj projekt mimo tieto dve stajne. K takým patrí aj chystaný Raising Dion od Netflixu. Produkovať bude Michael B. Jordan, ktorý si zároveň v seriáli aj zahrá. Prvá séria bude pozostávať z desiatich epizód a bude sa točiť okolo matky Nicole Reese, ktorá po smrti svojho manžela Marka (Jordan) vychováva svojho syna Diona sama. Čoskoro ale zistí, že jej syn má zvláštne schopnosti (napríklad teleportáciu či telekinézu). Nicole musí svojho syna s pomocou Markovho najlepšieho priateľa Pata ochrániť pred záhadnými nepriateľmi a zároveň sa pokúsiť zodpovedať otázku o pôvode jeho schopností.

Raising Dion je založený na krátkom filme Dennisa Liuho a jeho rovnomennej komiksovej knihe. Na celý projekt dohliadne Carol Barbee (Judging Amy, Jericho, Touch), jednu epizódu zrežíruje aj autor pôvodného krátkeho filmu, Dennis Liu. „Podobný typ suprehrdinského príbehu sme tu ešte nemali,“ povedala Cindy Holland z Netflixu. „Origin plný imaginácie a dobrodružstva, to všetko previazané so skúsenosťami modernej slobodnej matky.“ Zatiaľ nie je známe, kedy sa Raising Dion dočkáme, ale pre približnú predstavu o projekte si môžete pozrieť pôvodný krátkometrážny film. Dávate tomuto projektu šancu na úspech?

Domov
Zdieľať
Diskusia