Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 17:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Superhrdinskí tínedžeri vyrážajú v traileri marveláckeho seriálu Runaways do boja s obávanými superzločincami - svojimi rodičmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snáď to nedopadne ako Inhumans...

Tiež ste si občas mysleli, že vaši rodičia sú magori? Presne to si myslí aj šestica rôznorodých tínedžerov. Tí ale navyše zistia, že ich rodičia sú super-zločincami vystupujúcimi pod názvom The Pride. Ich deti, ktoré majú tiež nejaké tie špeciálne schopnosti, sformujú tím Runaways a vydávajú sa do boja proti svojim rodičom.

Nový projekt zo stajne Marvelu Runaways sa nám predstavuje prvým trailerom. V seriáli uvidíme Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands , Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, James Yaegashi či Brittany Ishibashi. Scenár napíšu Josh Schwartz a Stephanie Savaga, zodpovední napríklad za Gossip Girl či The O.C. Runaways si odbije premiéru 21. novembra (listopad) tohto roku. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia