Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017 o 19:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Desivé príbehy Stephena Kinga ožívajú v psychologickom hororovom seriáli Castle Rock v produkcii J. J. Abramsa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý trailer nádejného projektu je tu.

Priaznivci Stephena Kinga majú ďalší dôvod na radosť. Spoločnosť Hulu v rámci Comic Conu v New Yorku predstavila vôbec prvý teaser ambiciózneho seriálu Castle Rock. A musíme uznať, že vyzerá mimoriadne lákavo. Psychologický horor z produkcie J. J. Abramsa bude zasadený v rovnomennom fiktívnom mestečku, do ktorého King umiestnil hneď niekoľko svojich príbehov. Podľa oficiálnych prameňov bude seriál kombinovať mytologickú šírku s intímnymi psychologickými líniami.

Aké príbehy z pera Stephena Kinga teda uvidíme? To zatiaľ netušíme, hoci hardcore fanúšikovia možno z traileru už dokážu niečo vyčítať. Fanúšikov iste poteší, že v Castle Rock si zahrajú aj dvaja herci z iných Kingových adaptácií, menovite Sissy Spacek, ktorá stvárnila Carrie a Bill Skarsgård alias Pennywise z tohtoročnej pecky It. Predstavia sa však aj André Holland, Melanie Lynskey, Jane Levy a Scott Glenn. Premiéra nás čaká v roku 2018. My pri tom rozhodne nebudeme chýbať. A vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia