Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017 o 10:57
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Obľúbený John Constantine je späť. Matt Ryan sa po účinkovaní v seriáli Arrow objaví aj v dvoch častiach tímovky Legends of Tomorrow

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbená postava sa vracia.

Po zrušení seriálu Constantine od NBC, sa herec Matt Ryan objavil v jednej epizóde Arrowa, kde pomohol Oliverovmu tímu v boji proti Damienovi Darkhovi. Podľa The Hollywood Reporter sa táto obľúbená postava ukáže v dvoch epizódach Legends of Tomorrow v roku 2018. Pôjde o crossovery zo seriálmi: Arrow, The Flash a Supergirl.

Showrunner Phil Klemmer sa rozhovoril o príchode exorcistu do jeho projektu: „Jeho účasť v epizóde 310 bude obsahovať návštevu tímu Arrow a opätovné stretnutie s Damienom Darhkom. Ak máte epizódu o čiernej mágii, tak tam musí byť Damien. Pôjde o temný príbeh a ja sa extrémne teším na prácu s postavou Constantina."

Ryanova postava dostala, taktiež aj vlastný animovaný seriál s názvom Constantine, ktorý víde na digitálnych nosičoch začiatkom budúceho roka 2018. Na nedávnom Comic Cone v New Yorku nám bola ukázaná aj prvá ukážka k tomuto projektu.

V DC Legends of Tomorrow opäť uvidíme známe postavy, ako profesor Stein (Victor Garber), Atom (Brandon Routh), White Canary (Caity Lotz), Firestorm (Franz Drameh), Neyt Heywood (Nick Zano), Mick Rory (Dominick Purcell) či Rip Hunter (Artur Darvill). Sledujete všetky tieto seriály od stanice The CW?

Domov
Zdieľať
Diskusia