Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál Mosaic prináša interaktívny spôsob sledovania príbehu z pohľadu viacerých postáv. Zažijeme vďaka nemu skutočne výnimočný zážitok?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Debutová upútavka sa pozrie na tento projekt zblízka.

Mosaic od oscarového režiséra Stevena Soderbergha (Logan Lucky) sme vám obsiahlejšie predstavili už v lete a preto sa nebudeme týmto odvážnym projektom teraz detailnejšie zaoberať. V skratke si povedzme azda len toľko, že prostredníctvom Mosaicu - respektíve aplikácie, ktorou sa bude dať seriál pozerať, budeme mať možnosť sledovať príbehovú líniu zatiaľ neobjasnenej vraždy z pohľadu rôznych postáv.

Svojou voľbou síce do deja žiadnym spôsobom nezasiahnete, ale budete si ho môcť užiť z perspektívy jednotlivých aktérov. Aplikácia sa bude dať stiahnuť už začiatkom novembra (listopad) tohto roku a seriál v "klasickej" verzii (bez možnosti voľby) pobeží v januári (leden) 2018. Vo filme uvidíme hercov, ako Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens, Jeremy Bobb, či Maya Kazan. Ako na vás pôsobí prvá upútavka? V prípade, že sa to podarí, mohlo by ísť o skutočnú pecku. A pokiaľ nie, no..

Domov
Zdieľať
Diskusia