Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017 o 11:34
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Coming-of-age dráma od producentov Dallas Buyers Club vyrozpráva príbeh o dievčati, ktoré surfuje, aby ušlo od smutnej reality

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý trailer pre prichádzajúcu snímku emotívne zobrazuje život nefungujúcej rodiny.

The Tribes of Palos Verdes je prichádzajúca coming-of-age záležitosť od bratskej dvojice Brendan a Emmett Malloy, vychádzajúca z rovnomennej novely od Joy Nicholson. Uvidíme v nej rodinku sťahujúcu sa z malého mestečka v Michigane na pláže slnečného Los Angeles. Splnený sen sa však rozplýva po tom, čo ich dostihujú démoni z minulosti, ktorí zapríčiňujú pád nie veľmi ideálneho manželstva.

Pozornosť sa pri tom upriamuje najmä na mladú Medinu (Maika Monroe), ktorej jediným útekom z hrozivej reality je surfovanie. Okrem Monroe si zahrajú napríklad Jennifer Garner (Alias, Daredevil), Milo Gibson (Hacksaw Ridge) či Elisabeth Röhm (Joy, American Hustle). Na film dohliadalo množstvo producentov, majúcich na konte napríklad peckový Dallas Buyers Club a z traileru to rozhodne nevyzerá biedne. Tearjerkerových drám tu síce máme každý rok hneď niekoľko, no napríklad THR už stihlo snímku vo svojej recenzii pochváliť. Premiéra je stanovená na 1. decembra, no u nás ju asi budeme čakať biedne.

Domov
Zdieľať
Diskusia