Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 18:16
Čas čítania 0:00
Marcel O.

The Flash a Legends of Tomorrow lákajú na budúcotýždňové epizódy novými trailermi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najrýchlejši muž na svete a hrdinovia cestujúci v čase.

Po tohto týždňových prémierach nových častí seriálov The Flash a Legends of Tomorrow sa nás rozhodla spoločnosť CW nalákať na sledovanie ďalších epizód novými trailermi. K upútavkám sú pridané aj mini videá "Therapy" pre Flasha a "Time Machine" pre Legends of Tomorrow.

„Barry má plné ruky práce s novým nebezpečným meta jedincom (Dominic Burgess), ktorý dokáže ovládať všetký technológie a k tomu musí vynahrádzať Iris svoju neprítomnosť za posledných 6 mesiacov. Medzitým Gypsy (Jessica Camacho) príde na rande so Ciscom, ale ostane znechutená, kvôli jeho neustálej práci." Epizóda s názvom "Mixed Signals" premiéruje vo štvrtok 17. októbra (října). V novej sérií sa nám opäť predstavia Grant Gustin, Candice Patton, Danielle PanabakerCarlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Keiynan Lonsdale a John Wesley Shipp. Novými prírastkami sú Katee Sackhoff ako záporačka Amunet Black a Hartley Sawyer ako Ralph Dibny/Elongated Man.

2. epizóda pre Legends of Tomorrow je nazvaná "Freakshow" a premiéruje v štvrtok 17. októbra (října) a jej oficiálny opis znie takto: „Legendy sa ocitnú v roku 1870, aby napravili časovú anomáliu, ktorá ich podľa všetkého zavedie do známeho cirkusu. Avšak, Nateovi a Rayovi sa podarí vypustíť šablozubého tigra a s ním vzniknú veľké problémy. Majiteľ cirkusu (Billy Zane) sa bude snažit chytiť Atoma s jeho kolegom a prehovoriť ich, aby sa stali súčasťou jeho show." Ako herci sa vrátia Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Ciarra Renee, Franz Drameh, Nick Zano a Dominic Purcell.

Domov
Zdieľať
Diskusia