Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 20:32
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ako sa Eleven dostane zo sveta Upside Down späť do toho nášho? To vám už prezradí krátky klip z druhej série Stranger Things

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Do premiéry nadchádzajúcej deviatky epizód ostáva už iba niekoľko posledných dní, no Netflix nás aj naďalej zásobuje ďalšími novými zábermi. Tentokrát v podobe klipu.

Od skvelého finálneho traileru pre druhú sériu Stranger Things ubehli iba tri krátke dni a známy streamovací gigant už stihol zverejniť ďalšie nové zábery. Tentokrát si ich môžeme vychutnať prostredníctvom viac ako minútového klipu, ktorý uvádza samotná Millie Bobby Brown, teda predstaviteľka postavy Eleven. Tá nám navyše v nižšie priloženom videu názorne ukazuje, ako sa jej podarilo dostať zo sveta Upside Down späť do toho nášho. V závere ešte pripomenieme, že všetkých 9 epizód bude na Netflixe sprístupnených už 27. októbra (října) 2017. Patríte k fanúšikom tohto projektu? A budete sledovať blížiacu sa druhú sériu?

Domov
Zdieľať
Diskusia