Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 14:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Temný anti-hrdina Spawn nebude podľa režiséra originom. Akým smerom sa teda pripravované stvárnenie vydá?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Todd McFarlane prezradil niekoľko nových informácií o očakávanom projekte.

Chystaný Spawn pod taktovkou jeho tvorcu Todda McFarlanea patrí medzi fanúšikmi k mimoriadne očakávaným projektom. Snímku navyše zobral pod svoje krídla Jason Blum, ktorý má čuch na dobré a hlavne dobre zarábajúce žánrovky. A samotný McFarlane v nedávnom rozhovore s Yahoo! prezradil aj niekoľko nových informácií o tom, ako pokračujú prípravy.

„Pred dvoma dňami som poslal do Blumhouseu posledné poznámky, aby sme sa mohli pohnúť s rozpočtom, a aby sme vedeli, koľko peňazí budeme potrebovať," povedal McFarlane. „Akonáhle dáme dokopy peniaze, pôjdeme do Hollywoodu a budeme sa snažiť pre film získať pred-distribučnú dohodu, aby nám garantovala dátum premiéry, na ktorom sa všetci zhodneme.

Temný anti-hrdina Spawn nebude podľa režiséra originom. Akým smerom sa teda pripravované stvárnenie vydá?
Zdroj: Image Comics

Čo ale môžeme očakávať od samotnej snímky? McFarlane sa vyjadril, že nechce vyrozprávať origin známeho hrdinu, no jeho dielo by do istej miery malo ponúknuť na Spawna nový pohľad.

Stále sa vraciam k Čeľustiam - teda, niežeby som mal v Spawnovi žraloka, ale... Ten žralok bol obrovský. A povedia niekedy v tom filme, prečo bol ten žralok tak prekliato veľký? Nie! Záleží mi na tom? Nie! Záleží len na tom, že bol proste obrovský a v rovnakom prostredí, ako ľudia. Alebo si vezmite The Thing od Johna Carpentera. Odkiaľ tí mimozemšťania prišli? Netuším! Aký bol ich cieľ, prečo chceli ovládnuť tie telá? Netuším! Proste to tak bolo. Takže mi rozhodne nevadí, že nevyrozprávam origin. Proste mi dajte zaujímavý príbeh, poriadne ma vystrašte a som ochotný ísť do toho. Pre mňa je tento film asi o tomto: 'Spawn tu bol 25 rokov a počas tých rokov sa vyvíjal. Ukážem vám, kde sa nachádza práve teraz.' Nemôžem predsa robiť stále ten istý príbeh dokola.

Režisér ďalej dodal, že snímka by nemala byť točená z perspektívy Spawna, ale policajta Twitcha, ktorý vyšetruje nečakaný príchod známeho anti-hrdinu. Čo vy na to? Pozdáva sa vám takáto zmena optiky? Premiéra Spawna je naplánovaná na rok 2019. Všetky doterajšie informácie nájdete v tomto vlákne.

Temný anti-hrdina Spawn nebude podľa režiséra originom. Akým smerom sa teda pripravované stvárnenie vydá?
Zdroj: New Line Cinema

Domov
Zdieľať
Diskusia