Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017 o 16:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Špičkový zabijak Ethan Hawke má pred sebou posledných 24 hodín života. Stihne sa pomstiť za vraždu svojej manželky a syna?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Že vám to pripomína Johna Wicka? Žiadna náhoda!

Pri pozeraní traileru mi napadlo, že to celé dosť pripomína Johna Wicka. Takže ma ani neprekvapilo, že 24 Hours to Live pochádza od rovnakých producentov. Ešte aj hlavný záporák výzorovo pripomína Vigga Tarasova. Film má ale celkom chytľavý nápad. Špičkový zabijak Travis Conrad má pred sebou posledných 24 hodín života (ubehnutý čas si môže pohodlne skontrolovať na časomerači na zápästí). Za jeden deň sa toho bude musieť stihnúť dosť - hlavne sa pomstiť za vraždu svojej manželky a syna.

Réžie sa chopil Brian Smrz (Hero Wanted) a v snímke si zahrajú Ethan Hawke, Rutger Hauer, Paul Anderson, Liam Cunningham, Nathalie Boltt, Tanya van Graan a Hakeem Kae-Kazim. Trailer ukazuje remeselnú zručnosť, takže ak by sme dostali zábavnú a funknčnú jednohubku, asi by sme príliš nenadávali. V Amerike má snímka premiéru 26. októbra (říjen) 2017.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia