Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 19:59
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

The New Mutants budú hororovou trilógiou. Čakajú nás tri odlišné psychologické trháky zo sveta mladých mutantov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Horory v spojení s komiksovkami? Sem s nimi!

Komiksoviek nám každým rokom pribúda a hoci sú takmer zakaždým populárnymi trhákmi, treba do nich neustále prispievať originálnymi nápadmi, aby si nás dokázali získať. Režisér pripravovaného The New Mutants, Josh Boone, sa rozhodol superhrdinov zasadiť do hororového sveta X-Men a predstaviť nám ich v trochu odlišnom svetle. Mutanti sa nám ukážu rovno v troch filmoch, pričom každý z nich by mal byť odlišný. Prvý trailer sa niesol v hororovom duchu plnom rôznych šialeností a sám režisér hovorí, že sme videli len malý zlomok toho, čo nás čaká:

„Prišli sme do Foxu s nápadom o hororovej trilógii, ktorá by bola založená prevažne na neskorších komiksových číslach z osemdesiatych rokov. Každý film bude iný. Našim cieľom bolo preskúmať hororový žáner cez komiksy a ťažiť z veľkých momentov, ktoré sa v nich udiali.“ Snímka sa bude odohrávať v prítomnosti a hoci je časová línia X-Men rozbitá, The New Mutants sa bude odohrávať o podobnom časovom období ako Deadpool. Premiéra je stanovená na 12. apríl 2018 a viac nájdete tradične v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia