Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2017, 10:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mark Ruffalo si pod vedením hollywoodskeho režiséra zahrá duševne choré dvojičky v chystanej minisérii od HBO

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

HBO

Po Jamesovi Francovi, ktorý v momentálne prebiehajúcom seriáli The Deuce stvárňuje bratov Vincenta a Frankieho, si úlohu dvojičiek na televíznych obrazovkách vyskúša aj herec Mark Ruffalo (Spotlight, Shutter Island, MCU). A to takisto pod hlavičkou americkej stanice HBO. Tá totiž pripravuje osemdielnu limitovanú sériu s názvom I Know This Much Is True, vychádzajúcu z rovnomennej a uznávanej knižnej predlohy (1998) od autora Wallyho Lamba.

Ruffalo si zahrá identických súrodencov Dominicka a Thomasa, ktorí nebojujú iba s duševnou chorobou, ale aj s osobnou tragédiou. Seriál sa bude venovať ich ceste k zotaveniu. Navyše, Mark a Wally pracujú na televíznej adaptácii už dva roky, pričom obaja budú projekt aj spoluprodukovať. herec sa postará aj o produkciu. O kompletnú réžiu a scenáre pre všetky časti sa postará Derek Cianfrance, tvorca známych snímok The Light Between Oceans, The Place Beyond the Pines či Blue Valentine. Ďalšie informácie vám snáď prinesieme už čoskoro. Zaujala vás táto miniséria?

Mark Ruffalo si pod vedením hollywoodskeho režiséra zahrá duševne choré dvojičky v chystanej minisérii od HBO
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia