Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017 o 16:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ťažko chorý otec a jeho dcéra si k sebe musia opäť nájsť cestu v emocionálnej dráme Gold Star

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zosnulý Robert Vaughn sa predstavuje vo svojom poslednom filme.

Herec Robert Vaughn nás opustil minulý rok vo veku 83 rokov, teraz však máme k dispozícii trailer pre jeho posledný film, ktorým je dráma Gold Star. Hlavnou hrdinkou je mladá Vicki (Victoria Negri), ktorej otec Carmine (Robert Vaughn) naplánoval osud vynikajúcej klaviristky. Vicki však po čase štúdium na hudobnej škole zanechala, pretože chcela robiť to, čo ju napĺňa a nie to, čo si predstavuje jej otec. Ten má teraz 90 rokov a práve utrpel vážnu mŕtvicu. Vicki sa vracia domov, aby sa o Carminea mohla starať, čeliť veľkej zodpovednosti aj vlastným vnútorným konfliktom. Táto situácia je pre Vicky aj pre Carminea možnosťou, aby si k sebe opäť našli cestu.

Scenár a réžiu obstarala predstaviteľka hlavnej úlohy Victoria Negri a vo vedľajších úlohách uvidíme aj Catherine Curtin a Jacoba Heimera. Gold Star bude distribuovaná prostredníctvom VOD 10. novembra (listopad) 2017. Podľa všetkého nás čaká emocionálne silný príbeh. Dáte mu šancu?

Ťažko chorý otec a jeho dcéra si k sebe musia opäť nájsť cestu v emocionálnej dráme Gold Star
Zdroj: Turn Key Films
Domov
Zdieľať
Diskusia