Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 23:27
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Pacific Rim 2 bude o čosi kratšie ako prvý diel, pravdepodobne však uvidíme viac akcie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nevieme, čo si máme o projekte myslieť, no v prípade úspechu nás čaká aj trojka.

Podobne ako pri Justice League sa k nám dostáva aj oficiálna informácia ohľadom stopáže pokračovania veľkolepého blockbusteru Pacific Rim: Uprising režírovaného filmárskym nováčikom Stevenom S. DeKnightom. Zatiaľ čo sa minutáž Del Toroveho originálu z roku 2013 natiahla na 133 minút, dvojka bude o čosi kratšia. DeKnight v jednom z rozhovorov povedal, že dve hodiny sú preňho ideálna dĺžka: „Má to okolo dvoch hodín. Stodvadsať minút je pre mňa ako milovníka filmov ten najlepší variant. Ak by to bolo menej, cítil by som sa nekomfortne. 

Predposlený zostrih bol dlhý 2 hodiny a 18 minút, avšak po dohode s producentmi a neskoršom odstránení scén, ktoré neboli pre film nutnosťou, sa pár minút odstrihlo. Režisér je momentálne spokojný a snáď budeme aj my, aj keď trailer nás veľmi nenadchol. Premiéra je stanovená na 22. marec 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia