Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017 o 14:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Godzilla: King of Monsters by rád nakrútil pokračovanie svojho halloweenskeho hororového hitu Trick 'r Treat. Kedy sa ho dočkáme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Michael Dougherty sa nádejí na dvojku nevzdáva.

Michael Dougherty sa vo filmovom svete predviedol slušnými hororovými komédiami Trick 'r Treat a Krampus. Momentálne síce zarezáva pri dokončovaní pokračovania Godzilly s podtitulom King of Monsters, plánov na pokračovanie svojho úspešného celovečerného debutu sa však nevzdáva. Dougherty by podľa svojich slov rád zrežíroval Trick 'r Treat 2 ako svoj ďalší film.

Rád by som dokončil scenár k Trick 'r Treat 2 počas post-produkcie Godzilly. Ale uvidíme.“ Aj z jeho vyjadrenia ale vidíme, že pokračovania sa tak skoro zrejme nedočkáme, keďže prednosť má samozrejme Godzilla. Tá vtrhne do kín v roku 2019. Dougherty koketoval s myšlienkou nakrútenia Trick 'r Treat 2 už pred niekoľkými rokmi, napokon si však vybral Krampusa. Vtedy poznamenal, že niektoré postavy z jednotky by sa mohli objaviť aj v pokračovaní. Tiež dodal, že by dvojku chcel spraviť tak, aby si ju mohli užiť aj tí, ktorí pôvodnú snímku nevideli.

Svojská hororová antológia Trick 'r Treat si odbila premiéru v roku 2007, získala veľmi pozitívne recenzie aj divácke ohlasy a čoskoro sa stala takým malým kultom. Dej príbehov sa odohráva počas halloweenskej noci a s neopakovateľnou atmosférou a čiernym humorom privádza k životu rôzne hororové obludy - upírov, vklodlakov, prízraky či šialených vrahov. Pokiaľ ste snímku zatiaľ nevideli, rozhodne vám ju odporúčame. Na sychravé jesenné dni sa totiž hodí znamenite.

Domov
Zdieľať
Diskusia