Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 19:17
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Jeff Goldblum sa ako Ian Malcolm po 20 rokoch vracia do Jurského sveta. Ufrlaný doktor sa podľa herca vôbec nezmenil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jurský svet privíta jednu z najznámejších postáv pôvodnej trilógie. K úlohe doktora Iana Malcolma sa stručne vyjadril jeho predstaviteľ.

Ikonická postava pôvodného Jurského parku, doktor Ian Malcolm v podaní Jeffa Goldbluma, sa vráti do sveta dinosaurov. Svoju účasť herec potvrdil už pred pár mesiacmi, v nedávnom interview však poodhalil, akú rolu jeho postava v plánovanom blockbusteri zohrá. Informácie fanúšikov potešia, keďže Ian Malcom sa podľa herca za 20 rokov od svojho posledného účinkovania v Jurskom parku vôbec nezmenil. „Áno, Ian sa vráti a so svojím typicky ironickým, no hlboko vášnivým presvedčením, bude mať čo povedať o súčasnom vývoji situácie a zneužívaní technológií.“

Zatiaľ sa nevie, aký veľký priestor obľúbená postava v pripravovanom filme od režiséra J.A. Bayona dostane, určite sa však môžeme tešiť na filozofovanie a kopec sarkastických poznámok typu „ja som vám to hovoril.“ Práve Goldblumova postava totiž pred nebezpečenstvami Jurského parku varovala od samého začiatku. Premiéra Jurassic World: Fallen Kingdom je naplánovaná na 22. júna (červenca) budúceho roku. 

Jeff Goldblum sa ako Ian Malcolm po 20 rokoch vracia do Jurského sveta. Ufrlaný doktor sa podľa herca vôbec nezmenil
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia