Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 1:51
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Skvelý Wilson Fisk alias Kingpin sa vráti v tretej sérii Daredevila. Je navyše možné, že dostane vlastný spin-off?

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Konečne oficiálne vieme, kto znepríjemní Daredevilovi život tentokrát.

Vincent D'Onofrio, predstaviteľ nesmierne charizmatického a brutálneho záporáka Wilsona Fiska, sa s očakávaniami svojich fanúšikov hral prostredníctvom svojho twitterového účtu už v priebehu minulého roka. Oficiálne potvrdenie jeho účasti v tretej sérii Daredevila k nám však dorazilo až teraz. Oznámil to prezident seriálovej divízie Marvelu Jeph Loeb spolu s menom nového showrunnera. „Vincent je výnimočný herec a na jeho neuveriteľného Fiska sa skutočne tešíme. Taktiež sme nadšený z toho, akým smerom sa Daredevil uberá pod dohľadom nového showrunnera Erika Olesona." Ten je mimochodom v seriálových vodách už zahriaty, keďže pracoval ako scenárista na druhej sérii The Man in the High Castle či tretej sérii Arrow.

Skvelý Wilson Fisk alias Kingpin sa vráti v tretej sérii Daredevila. Je navyše možné, že dostane vlastný spin-off?
Zdroj: Netflix

Fanúšikov síce oznámenie Vincentovej účasti nesmierne potešilo, no želali si, aby sa dodatočne vrátil ešte jeden (podľa viacerých) podstatný článok úspechu prvej série. Showrunner Steven S. DeKnight. Toho kontaktovalo s podobnou správou množstvo divákov, na čo reagoval tweetom, že by rád urobil 6 epizódovú adaptáciu komiksu Return of the King práve s milovaným Kingpinom. V tejto sérii komiksov sa Fisk spojí s Daredevilom, aby pomstil smrť svojej milovanej ženy a jej dieťaťa. Podobnú storyline síce v tretej sérii o Diablovi z Hell's Kitchen nečakáme, no v budúcnosti by to nemuselo byť - samozrejme s istými obmenami - vylúčené. Netflix s Marvelom nechce poľavovať a naplánované má stále tri seriály ročne, pričom už onedlho dostaneme prvý spinoff s Punisherom. Môže byť ďalší práve ten s Kingpinom?

Domov
Zdieľať
Diskusia