Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 13:34
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Záporáka Blofelda v podaní Christopha Waltza v chystanej bondovke Bond 25 pravdepodobne neuvidíme

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Dodrží štúdio tradíciu?

Nedávno sme dostali oficiálne potvrdenie o tom, že Daniel Craig sa vráti do role tajného agenta MI6 ako James Bond. Predpokladalo sa (podľa toho ako skončilo posledné Spectre), že Christopher Waltz ako hlavný záporák Ernst Stavro Blofeld bude súčasťou aj ďalšej bondovky s názvom James Bond 25. Herec sa však vyjadril, že s jeho účasťou rátať nemáme. „Nie, prepáčte,“ povedal Waltz. „Som veľmi smutný, ale je bohužiaľ tradíciou, že to musí byť niekto nový. Rád by som sa vrátil, ale nie.“

Záporáka Blofelda v podaní Christopha Waltza v chystanej bondovke Bond 25 pravdepodobne neuvidíme
Zdroj: Sony/Columbia

Waltz hovoril o tradicii, ktorá hovorí, že vo filmovom vesmíre Jamesa Bonda si žiadny herec nikdy nezopakoval rolu tohto ikonického zloducha. Postavu si za tie roky zahralo mnoho hercov, ako prvý sa jej zhostil Antony Dawson v From Russia With Love, potom Donald Pleasence v You Only Live Twice a Telly Savalas v On Her Majesty's Secret Service.

Uvidíme, či tvorcovia prinesú nového herca, aby si zahral Blofelda alebo nás Waltz iba zavádza a nedostal ešte ponuku s ktorou by súhlasil. Mená hercov, ktorí si zahrajú v novej bondovke by sme sa mali dozvedieť čoskoro a taktiež aj meno režiséra. Medzi hlavnými kandidátmi sú Denis Villeneuve (Blade Runner 2049), David McKenzie (Hell or High Water) a Yann Demange ('71). James Bond 25 má premiéru naplánovanú na 8. novembra (listopad) 2018. Chceli by ste, aby si ikonického zloducha zopakoval práve Christoph Waltz?

Domov
Zdieľať
Diskusia