Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2017 o 21:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Mladý väzeň si musí v brutálnej akčnej dráme na motívy skutočných udalostí vybojovať cestu na slobodu z pekla thajskej väznice

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka A Prayer Before Dawn prichádza s oficiálnou ukážkou.

Akčná dráma založená na skutočných udalostiach A Prayer Before Dawn nás zavedie do exotického Thajska, konkrétne do jednej z miestnych väzníc. Platí tu právo silnejšieho a slabosť sa neodpúšťa. Billy Moore (Joe Cole) sa však nechystá vzdať a je rozhodnutý si svoje prežitie doslova vybojovať. Ešte ale netuší, že si pri tom siahne na samé dno svojich schopností.

Snímku natočil Jean-Stéphane Sauvaire a z ďalších hercov uvidíme skôr neznáme tváre, ako Vithaya Pansringarm, Panya Yimmumphai, Somlock Kamsing či Nicolas Shake. Trailer pôsobí celkom drsne a sugestívne, takže by sme snáď mohli dočkať poriadne nabúšeného zážitku. Vo Francúzsku si snímka odbila premiéru 19. mája (květen) tohto roku, v USA ju bude distribuovať spoločnosť A24. Premiéra by sa mala uskutočniť ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia