Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 9:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zmenšený Matt Damon sa v traileri pre sci-fi komédiu Downsizing dozvedá, že jeho manželka si procedúru na poslednú chvíľu rozmyslela

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures zverejnilo druhý oficiálny trailer pre blížiacu sa snímku s názvom Downsizing, ktorá prinesie efektívne riešenie na preľudnenie planéty.

Komediálna sci-fi satira Downsizing, ktorá bude okrem iného riešiť aj tému imigrácie či enviromentalistiky, sa nám doposiaľ predstavila iba jediným plnohodnotným trailerom, a to takmer pred dvoma mesiacmi. No a keďže premiéra snímky sa už pomaličky blíži, bolo skutočne iba otázkou času, kedy dostaneme od štúdia Paramount Pictures ďalšiu. Oficiálny trailer číslo dva však konečne dorazil a my si tak môžeme opäť raz vychutnať hromadu celkom nových záberov, ktoré rozhodne stoja za to. Veď posúďte sami.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nás zavedie do sveta, kde sa zmenšovanie ľudí stalo efektívnym riešením na preľudnenie planéty. A Paul Safranek (Matt Damon) so svojou ženou Audrey (Kristen Wiig) sa práve túto chirurgickú procedúru rozhodnú podstúpiť. Navyše, pár z nižšej strednej triedy sa po zmenšení bude môcť vďaka svojim úsporám pripojiť k smotánke. Paul však na svoje rozčarovanie čoskoro zisťuje, že Audrey si zákrok na poslednú chvíľu rozmyslela.

Za réžiou stojí dvojnásobný držiteľ Oscara Alexander Payne (Nebraska, Sideways), ktorému so scenárom vypomáhal Jim Taylor. Popri vyššie spomínanej hereckej dvojici sa ďalej objaví napríklad aj Christoph Waltz, Laura Dern, Hong Chau, Neil Patrick Harris či Jason Sudeikis. Premiéra je u nás naplánovaná na 11. januára (ledna) 2018 a pokiaľ sa chcete o Downsizing dozvedieť viac, klikajte sem. Ako sa vám pozdáva druhý trailer? Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia