Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2017 o 14:55
Čas čítania 0:00
Adam L.

Michael Shannon sa vo vianočnej komédii v prevleku Bigfoota stáva terčom prenasledovania. Po jeho boku si zahrá aj Ron Perlman

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dočkajú sa konečne diváci novej vianočnej zábavy?

Mrázik, Popoluška, Láska nebeská či Sám doma. Divákov, ktorí sú schopní sledovať tieto filmy každoročne, je čoraz menej. Teda okrem posledných dvoch spomínaných. Každú novú komédiu s vianočnou tematikou sprevádzajú vysoké očakávania. Naplní ich Pottersville? Na hereckom obsadení sa rozhodne nešetrilo. Michael Shannon je jeden z najtalentovanejších hercov súčasného Hollywoodu (dve nominácie na Oscara). V tomto prípade sa však jedná o nezávislú tvorbu, financovanú milovaným bláznom Ronom Perlmanom. Ten si vo filme aj zahrá.

Michael Shannon sa vo vianočnej komédii v prevleku Bigfoota stáva terčom prenasledovania. Po jeho boku si zahrá aj Ron Perlman
Zdroj: firstshowing.net

Tuhá zima v malom mestečku Pottersville znamená ťažké časy pre obchodníka Maynarda (Michael Shannon). Po tom, čo sa opitý v prevleku vracia v noci domov, si ho pomýlia s Bigfootom. O mestečko sa začínajú zajímať veľké médiá. Vyšetrovanie je vedené šerifom Ronom Perlmanom, ktorého podporuje lovec Brock (Tom Lennon). Veľký záujem o mestečko znamená pre Maynarda veľké zisky, a tak sa rozhodne imitovať Bigfoota naďalej. Znie to lákavo aj pre teba? Premiéra v USA je naplánovaná na 10. november. My si chvíľu musíme počkať a zatiaľ sa uspokojiť s trailerom.

Domov
Zdieľať
Diskusia