Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2017, 0:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Marvelovský seriál Runaways kritici nečakane chvália. Súboj tínedžerov proti ich rodičom-superzločincom dorazí už tento mesiac

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vychutnajte si šesť nových plagátov chystanej komiksovky od spoločnosti Hulu.

Noví superhrdinovia zo stajne Marvelu s názvom Runaways k nám dorazia už tento mesiac. Seriál má pod palcom spoločnosť Hulu a prvá séria bude pozostávať z 10 epizód. O čom marvelovská novinka bude? Asi každý tínedžer zažil vo svojom živote rebelovanie voči svojim rodičom. Inak tomu nie je ani v prípade šiestich hlavných hrdinov.

Tí sú síce povahovo pomerne rozdielni, ale každý z nich má nejakú tú superschopnosť, ktorá sa pri boji môže hodiť. Okolnosti navyše našich hrdinov prinútia, aby sformovali tím a vydali sa do boja. Proti komu? No predsa proti svojim rodičom. Ale nemýľte sa, tentokrát nejde o žiadny bežný pubertálny vzdor - hlavní hrdinovia totiž zistia, že ich rodičia sú superzločinci, ktorí si hovoria The Pride. A keď svetu hrozí skutočné nebezpečenstvo, rodinné vzťahy idú bokom.

V Runaways si zahrajú Ariela Barer (New Girl), Lyrica Okano (The Affair), Rhenzy Feliz (Teen Wolf), Gregg Sulkin (Don’t Hang Up), Virginia Gardner (Goat), Allegra Acosta (100 Things to do Before High School), Ryan Sands (Prison Break), Angel Parker (The Strain), Brittany Ishibashi (Everything Before Us) či Kevin Weisman (Better Call Saul). Seriál vychádza z obľúbeného komiksu Briana K. Vaughana a Adriana Alphona. Na jeho adaptáciu sa podujali Josh Schwartz a Stephanie Savage, tvorcovia The O.C. či Gossip Girl. Runaways si odbije svoju premiéru už 21. novembra (listopad) tohto roku. Zatiaľ si vychutnajte aspoň šesť nových plagátov. Plánujete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia