Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2017 o 9:59
Čas čítania 0:00
Adam L.

Frank Grillo sa stane veteránom špeciálnej jednotky, ktorý bude každý deň prežívať svoju smrť. Dostane ho z tejto časovej slučky Mel Gibson?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Groundhog Day v akčnej podobe?

Chystanú akčnú novinku Boss Level má na svedomí režisér Joe Carnahan. V posledných rokoch v Hollywoode upevnil svoju pozíciu filmami ako Pride and Glory, A-Team či The Grey. Podobne ako Cameron či Nolan, si píše scenáre sám. V hlavnej úlohe sa predstaví Frank Grillo. Ten sa preslávil najmä hraním v sériách Captain America a The Purge. Práve vďaka tejto snímke dostane šancu vyšvihnúť sa medzi "áčkové" hviezdy. Isté je, že sa po jeho boku objaví legendárny Mel Gibson. Zdá sa, že Mel je po režírovaní vlastného filmu naspäť v hreAké ale bude jeho postavenie, to zatiaľ ostáva v tajnosti. Rovnako ako dátum premiéry, keďže sa ešte nezačalo nakrúcať. Už teraz je teda isté, že si počkáme minimálne rok.

Frank Grillo sa stane veteránom špeciálnej jednotky, ktorý bude každý deň prežívať svoju smrť. Dostane ho z tejto časovej slučky Mel Gibson?
Zdroj: Platinum Dunes

Boss Level ukáže Franka Grilla ako veterána špeciálnej jednotky. Čoskoro si uvedomí, že je uväznený v nekonečnej časovej slučke. Ten sa musí dozvedieť, kto stojí za jeho večným utrpením, aby všetko zastavil. To vám určite pripomenie film Groundhog day, kde si zahral Bill Muray. Rozdiel je v tom, že Frankov deň sa končí smrťou, a dej rozhodne nebude nabitý vtipom. V pozadí stoja úspešní producenti Lorenzo di Bonaventura (Tranformers) a Mark Vahradian (Red).

Domov
Zdieľať
Diskusia