Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 20:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zahrá si Sebastian Stan mladého Lukea Skywalkera v niektorom z budúcich Star Wars filmov? Herec sa tejto možnosti vôbec nebráni

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

Ak sa znovu objaví Luke Skywalker, fanúšikovia už majú jasno o tom, kto ho musí hrať!

Sebastiana Stana poznáme najmä z marvelovských snímok Captain America: The Winter Soldier a Captain America: Civil War. Mnohým divákom však neušlo, že tento herec sa mimoriadne podobá na mladého Marka Hamilla zo Star Wars. A keďže nám Disney/Lucasfilm už oznámil do budúcna svoj zámer s výrobou nových Star Wars filmov, fanúšikovia začali volať po tom, aby práve Sebastian Stan hral mladého Lukea Skywalkera. Samotný Stan dokonca túto otázku dostal na Rhode Island Comic Cone. Herec povedal, že on sám by si túto postavu zahral veľmi rád.

„Chcem len povedať, že ak kedykoľvek ktokoľvek zavolá a spýta sa na rolu Lukea Skywalkera, budem veľmi rád,“ povedal Stan. Vzhľadom na fakt, že nás budúci rok čaká sólovka o Han Solovi, nie je nepredstaviteľné, že by sme sa niekedy nedočkali aj nejakého nového príbehu s Lukeom. Materiál by určite bol. Mohli by sme sa napríklad pozrieť na udalosti, ktoré nasledovali po Star Wars: Return of the Jedi. Svoje k tomu na svojom twitterovom účte stihol povedať aj Mark Hamill. Celé sú to samozrejme len zbožné priania fanúšikov, ale faktom ostáva, že ak by Disney/Lucasfilm hľadal herca pre mladé stvárnenie Lukea Skywalkera, Sebastian Stan by bol určite vhodnou voľbou.

Domov
Zdieľať
Diskusia