Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 10:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Náhradníkom Bena Afflecka v úlohe Batmana by mohol byť talentovaný Jake Gyllenhaal, ktorý sa už s režisérom údajne aj stretol

FILMY A SERIÁLY BATMAN DC DC KOMIKSOVKY JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Jake Gyllenhaal sa uchádzal o postavu Batmana už v snímke Batman Begins od Christophera Nolana. Ak teda Affleck DCEU skutočne opustí, Jakeovi sa môže splniť dávny sen. Nič však zatiaľ nie je oficiálne.

Iba pred niekoľkými málo dňami sme vám priniesli informáciu o tom, že Ben Affleck začína hľadať elegantnú cestu k odchodu z DCEU a dnes sa na internete dokonca objavilo už aj prvé meno potenciálneho náhradníka. A podľa najnovších chýr spoza veľkej mláky by ním mal byť obľúbený Jake Gyllenhaal, ktorý sa s režisérom Batmanovej sólovky Mattom Reevesom údajne už aj stretol. Ak by teda Affleck komiksový svet pod hlavičkou Warner Bros. skutočne opustil, Gyllenhaalovi by sa mohol splniť jeho dávny sen.

Ten sa totiž úlohu Batmana snažil získať už pred natáčaním Nolanovho Batman Begins, lenže, ako už všetci veľmi dobre vieme, gothamského rytiera nakoniec stvárnil Christian Bale. Navyše, výmena hercov vo filmoch, ktoré na seba nadväzujú, nie je v Hollywoode žiadnou veľkou novinkou. Napríklad v súvislosti s filmami o Batmanovi si určite spomínate na snímku The Dark Knight, kde sa už v úlohe Rachel Dawes neobjavila Katie Holmes, ale práve Jakeova sestra Maggie. Nič však nie je oficiálne potvrdené a Reeves aj naďalej počíta s Benom Affleckom. Ktorého z týchto pánov by ste v kostýme Batmana videli v budúcnosti radšej?

Náhradníkom Bena Afflecka v úlohe Batmana by mohol byť talentovaný Jake Gyllenhaal, ktorý sa už s režisérom údajne aj stretol
Zdroj: Fox Searchlight Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia