Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017 o 10:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Traja sadistickí psychopati sa vracajú v pokračovaní hororu The Strangers. Tentokrát budú loviť členov rodiny v opustenom mestečku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Horor The Strangers: Prey at Night dorazil s prvou ukážkou.

Home invasion horor The Strangers z roku 2008 sa ukázal byť slušnou hitovkou, na pokračovanie sme si však museli počkať až desať rokov. The Strangers: Prey at Night sa bude točiť okolo rodinného výletu, ktorý naberie pomerne zlovestné kontúry. Členovia rodiny sa chystajú stráviť niekoľko dní s príbuznými, ale po príchode zisťujú, že celé miesto je ako po vymretí. Začína sa stmievať a na scénu prichádza trojica známych maskovaných psychopatov, aby rodinu podrobili sadistickým skúškam.

Režíruje Johannes Roberts (47 Meters Down) a herecky sa predstavia Christina Hendricks, Martin Henderson, Bailee Madison a Lewis Pullman. Prvý náhľad na pokračovanie nevyzerá vôbec zle. Ťažko povedať, či sa sequelu opäť podarí bodovať aj finančne, ale milovníci home invasion by v každom prípade mohli dostať fajn sústo. Premiéra je naplánovaná na 9. marca (březen) 2018.

Traja sadistickí psychopati sa vracajú v pokračovaní hororu The Strangers. Tentokrát budú loviť členov rodiny v opustenom mestečku
Zdroj: Aviron Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia