Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 17:59
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér kórejského Oldboya natočí špionážnu minisériu podľa knihy od Johna le Carré. Hlavnú úlohu si strihne Alexander Skarsgård

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chan-wook Park zamieri po prvýkrát do televízie a pripraví šesťdielnu adaptáciu knižného diela s názvom The Little Drummer Girl.

Juhokórejský režisér Chan-wook Park, ktorý stojí za snímkami, ako napríklad Old Boy či The Handmaiden, chystá svoj vôbec prvý televízny zárez. Postará sa o šesťdielnu minisériu s názvom The Little Drummer Girl, vychádzajúcu z rovnomennej knižnej predlohy od autora Johna le Carré. Navyše, okrem potvrdenej Florence Pugh (Lady Macbeth) sa k projektu podľa najnovších informácií pripojil aj Alexander Skarsgård, ktorý sa objavil v snímke The Legend of Tarzan či v nedávnom seriáli Big Little Lies.

Príbeh bude zasadený do sedemdesiatych rokov minulého storočia a zameria sa na brilantnú mladú herečku Charlie (Pugh), ktorá sa počas dovolenky v Grécku zoznámi s jedným zaujímavým cudzincom. Veľmi rýchlo však vyjde najavo, že jeho zámery majú od romantiky na míle ďaleko. Muž sa totiž volá Becker (Skarsgård) a je to člen izraelskej tajnej služby, ktorý ženu zaplietol do zložitého a veľmi delikátneho plánu s cieľom dolapiť unikajúceho palestínskeho teroristu. Natáčanie je v týchto chvíľach naplánované na začiatok budúceho roka. Čítali ste predlohu?

Režisér kórejského Oldboya natočí špionážnu minisériu podľa knihy od Johna le Carré. Hlavnú úlohu si strihne Alexander Skarsgård
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia