Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2017 o 11:46
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Traja zlodeji sa v kriminálke s Adrienom Brodym a Johnom Malkovichom skrývajú v opustenom sklade. Netušia však, že tam nie sú sami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mierne hororovo ladená kriminálka Bullet Head si vzala inšpiráciu od Tarantina. Tak snáď sa to podarí.

Traja kriminálnici sa po po svojej poslednej zlodejskej akcii skryjú v opustenom sklade. Zdá sa, že je im polícia na stope, to však nie je hlavný problém. V útrobách opustenej budovy sa totiž skrýva agresívne a hladné psisko menom DeNiro, ktoré našim hrdinom narobí poriadne problémy.

Krimi thriller Bullet Head napísal a nakrútil Paul Solet. V hlavných úlohách sa predstavia Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas či Rory Culkin. Samotní tvorcovia ako svoju inšpriáciu udávajú Tarantinovu gangsterku Reservoir Dogs. Trailer nepôsobí márne, zaujme najmä mix kriminálky a takmer až hororovo pôsobiacich scén. Uvidíme, či z toho vylezie niečo pozerateľné. Premiéra v USA sa uskutoční ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia