Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 15:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kontroverzný slovenský dokument kritizujúci naše pôrodníctvo už odštartoval svoju kinopremiéru. Zájdete na neho aj vy?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt Zuzany Límovej rozdelil spoločnosť na dve strany.

Ako sme vás už informovali, dokument o slovenskom pôrodníctve Medzi nami ste mali šancu vidieť v rámci festivalu Jeden svet. Pokiaľ ste danú možnosť z akéhokoľvek dôvodu nevyužili, vedzte, že teraz máte možnosť napraviť to. Dokumentárna snímka Zuzany Límovej 23. novembra (listopad) 2017 odštartovala svoju kinopremiéru a v nasledujúcich dňoch film budete môcť vidieť vo viacerých bratislavských kinosálach, no taktiež aj v iných slovenských mestách. Niet pochýb o tom, že Límovej dokument rozdelil spoločnosť na dve strany. Jedny ju za jej snahu chvália, no ostatní vravia o zaujatom prístupe. A ako to vidíte vy?

„O tom, že film v spoločnosti zarezonoval, svedčí aj množstvo pozvaní na projekcie a diskusie, ktoré dostávame. Vďaka spolupráci s Continental film môžeme dokument uviesť vo veľkých aj menších kinách po celom Slovensku. Bude mi potešením sprevádzať film do niektorých miest aj osobne. Verejné diskusie považujeme za rovnako dôležité ako film samotný, sú priestorom k dialógu medzi rodičmi a zdravotníckym personálom,“ prezradila režisérka Zuzana Límová.

Domov
Zdieľať
Diskusia