Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2017 o 20:01
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Honba za zloduchom Hughom Grantom sa Paddingtonovi vypomstí a medvedík skončí neprávom vo väzení. Vychutnajte si poslednú zábavnú upútavku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slovenská a česká premiéra je už tu! Zájdete na druhú časť Paddingtonových dobrodružstiev aj vy?

Medvedíka Paddingtona čaká tentokrát neľahká úloha. Na to, aby mohol svojej storočnej tete kúpiť mimoriadny darček, potrebuje zohnať nejaké peniaze. Preto sa vo veľkom Londýne snaží všemožnými spôsobmi zamestnať. Hlavný problém však nastane vo chvíli, keď po dlhom pátraní nájde vo výklade perfektný darček v podobe knihy, ktorú však ukradne prefíkaný zlodej, majster prevlekov Hugh Grant. Paddington sa so svojimi blízkymi preto púšťa do ďalšieho dobrodružstva pri odhalení vinníka. Nanešťastie ale pri pátraní sám končí vo väzení.

Réžie a scenára sa rovnako ako pri jednotke ujme Paul King a medzi kľúčovými postavami uvidíme okrem nášho obľúbenca Paddingtona, ktorému svoj hlas prepožičia Ben Whishaw (Cloud Atlas), aj nestarnúcu hviezdu, vyššie spomínaného Hugha Granta (Bridget Jones's Diary). Herecké obsadenie ďalej doplní Brendan Gleeson (Edge of Tomorrow), Julie Walters (séria Harry Potter) či Jim Broadbent (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull). Premiéry sa dočkáme 30. novembra (listopad) 2017. Zájdete do kina aj vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia