Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2017, 10:45
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Benicio Del Toro si v prichádzajúcom Star Wars zahrá temného hackera. Ako herec predstavil svoju postavu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dni do premiéry odsýpajú ako piesok.

Star Wars: The Last Jedi uvidíme v kinách už o nejaký ten týždeň a aby sme boli úprimní, nemôžeme sa dočkať. Siedma Epizóda pod režisérskym dohľadom J. J. Abramsa spôsobila šialenstvo a snímka si z pokladníc kín odniesla niečo cez dve miliardy dolárov. Spolu s prichádzajúcim dátumom premiéry sa dozvedáme ešte pár nových informácií. Benicio Del Toro si podľa zdrojov zahrá postavu menom DJ, ktorá je vo svete Star Wars prirovnávaná k hackerovi. Herec o svojej role povedal čosi viac: 

„Táto postava akoby vypadla priamo z pesničiek od Boba Dylana alebo Toma Waitsa. Alebo z Dostojevského novely. Podobné sme mohli vidieť vo všetkých žánroch literatúry, no a tento muž je niečo ako nôž. Ak ho chytíte za čepeľ, poreže vás. Ak sa ho chopíte za rukoväť, môže byť veľmi, veľmi užitočný.“ Del Toro je obľúbencom viacerých divákov a my sme zvedaví, ako zapadne do futuristického sveta Star Wars. Nezabúdajte, premiéra je stanovená na 14. december (prosinec) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia