Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2017 o 20:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V špionážno-akčnom seriáli Tom Clancy’s Jack Ryan uvidíme nebezpečný boj s terorizmom. Nová upútavka láka na vlnu akcie a napätia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Amazon tentokrát vsadil na seriál z dielne svetoznámeho spisovateľa žánru špionáže, Toma Clancyho.

Hlavnú rolu v pripravovanom Tom Clancy’s Jack Ryan si zahrá John Krasinski (13 Hours, The Office). Jeho postavu Jacka Ryana od spisovateľa Toma Clancyho už v minulosti stvárnili známi herci, ako Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck či Chris Pine. V najnovšom príbehu analytika CIA, Jacka Ryana, sa hrdina dostáva po prvýkrát do akcie. Podarí sa mu odhaliť tajný mechanizmus medzi teroristami, čo ho dostane do veľkých problémov a Ryan sa ocitá v strede nebezpečnej hry.

S premiérou Amazon počíta v priebehu roku 2018. V seriáli okrem Krasinskeho uvidíme napríklad Aliho Sulimana, Nadiu Affolter, Victoriu Sanchez, Arpy Ayvazian, Adama Bernetta či Johna Hoogenakkera. Nájdeme medzi našimi čitateľmi fanúšikov Toma Clancyho a jeho literatúry? Prípadne milovníkov populárnej hernej série Tom Clancy's Splinter Cell?

Domov
Zdieľať
Diskusia