Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2017 o 9:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Muzikálová komédia Pitch Perfect 3 vnadí na blížiaci sa záverečný diel ďalším trailerom. Dáte snímke počas Vianoc šancu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dva filmy Pitch Perfect dokázali zarobiť slušné peniaze. Zopakuje ich úspech aj tretia časť?

Povedzme si úprimne, filmová séria Pitch Perfect je skôr pre ženské publikum, než to mužské. Či sa to ale po tretíkrát podarí zmeniť, to vám už napovie samotný trailer o pár riadkov nižšie. Ešte predtým si ale povedzme, o čom by záverečný diel mal byť. Hlavné postavy z predošlých častí konečne doštudovali vysokú školu. Na ich prekvapenie však zistili, že je pre nich reálny svet až príliš krutý. Preto svoje pracovné pozície presunú na vedľajšiu koľaj a skúsia dať novú šancu ich hudobnej kariére v podobe "USO tour"

Za scenárom Pitch Perfect 3 (Ladíme 3) stojí Kay Cannon, ktorá sa postarala aj o dve predchádzajúce časti. Na režisérskom poste stojí menej známa Trish Sie (Let's Dance 5). V komédii sa opäť predstavia herečky, ako Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld, Ruby Rose, Anna Camp a Alexis Knapp. Premiéra filmu je naplánovaná 21. december (prosinec) 2017. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia