Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2017, 20:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zvodná Jessica Chastain nám v lákavej dráme prezradí, ako sa z profesionálnej lyžiarky môže stať šéfka luxusných herní pre smotánku i mafiu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Životopisná snímka Molly’s Game by si rozhodne zaslúžila oveľa viac pozornosti, než sa jej v skutočnosti dostáva. My však pevne veríme, že nás Aaron Sorkin dostane aj tentokrát.

Aj keď si snímka s názvom Molly’s Game neužíva takú silnú žiaru reflektorov ako niektoré mediálne známejšie počiny, rozhodne by sme na ňu nemali zabúdať. Táto životopisná dráma môže byť totiž celkom pokojne jedným z horúcich kandidátov na zisk nejakého toho Oscara. Molly’s Game disponuje naozaj lákavým príbehom, skvelým hereckým obsadením na čele s nesmierne talentovanou Jessicou Chastain a za celým projektom stojí dokonca aj špičkový scenárista Aaron Sorkin (A Few Good Men, The Social Network, seriál The Newsroom), ktorý si odbije svoj režijný debut.

Snímka má jednoducho všetky predpoklady k tomu, aby zabodovala na celej čiare. Ako to ale nakoniec dopadne, na to si budeme musieť počkať do 4. januára (ledna) 2018, kedy sa táto záležitosť dostane do našich kín. Dovtedy nám musí stačiť aspoň nižšie priložený pohľad do zákulisia filmu, v ktorom sa ukrýva hneď niekoľko zaujímavostí ohľadom Molly a jej cesty od olympioničky až k organizátorke tých najexkluzívnejších pokerových herní. Ako sa vám snímka Molly's Game zatiaľ pozdáva? Myslíte si, že sa jej podarí uchmatnúť aspoň jednu plešatú sošku? Pre viac informácií klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia