Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 9:07
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Blade Runner 2049, It či Star Wars v jednom traileri? Vychutnajte si parádnu ukážku všetkých filmov, ktoré sme tento rok mohli vidieť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na jednom videu uvidíte zábery takmer zo všetkých snímok tohto roka.

Kanál Sleepy Skunk si pre vás pripravil špeciálne video, v ktorom skombinoval ten najlepší vizuál z filmov roku 2017. Spojením niekoľkých desiatok ukážok vytvoril jeden celistvý trailer, zachytávajúci to najlepšie, čo sme mohli v uplynulom roku vidieť.

Počnúc horormi It, Annabelle: Creation, mother!, alebo Jigsaw, cez komiksové filmy Wonder Woman, Kingsman 2 a Thor: Ragnarok, až po hity Blade Runner 2049, Baby Driver či očakávané Star Wars: The Last Jedi. Ak sa vám teda nechce pozerať veľké množstvo trailerov jednotlivo, keďže by to zabralo príliš veľa času, máme tu pre vás ideálne riešenie. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si výslednú ochutnávku všetkých skvelých filmov, aké sme tento rok mohli vidieť (a niektoré ešte len uvidíme).

Domov
Zdieľať
Diskusia