Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 9:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Logana a talentovaná Elle Fanning nakrútia príbeh študentky, ktorú unesú ľavicoví teroristi. Dievča sa však pridá na ich stranu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pozoruhodný životný príbeh sa dostane na strieborné plátna.

James Mangold ma momentálne na stole niekoľko projektov, okrem iného aj adaptáciu populárnej detskej knižky, ale zdá sa, že prednosť dostane zatiaľ nepomenovaná biografická dráma podľa knihy American Heiress od Jeffreyho Toobina.

Hlavnú úlohu si zahrá talentovaná Elle Fanning (The Neon Demon, Beguiled) a stvárni neslávne známu Patty Hearst, vnučku magnáta Williama Randolpha Hearsta. V roku 1974 bola unesená extrémne ľavicovými teroristami skupiny Symbionese Liberation Army. Patty sa k nim však po čase pridala a sama sa stala teroristkou. Bola objavená 19 mesiacov po svojom únose, a to už mala na konte niekoľko vážnych kriminálnych činov.

Režisér Logana a talentovaná Elle Fanning nakrútia príbeh študentky, ktorú unesú ľavicoví teroristi. Dievča sa však pridá na ich stranu
Zdroj: Focus Features

Projekt bol pôvodne oznámený už v roku 2015, kedy sa uvažovalo, že by hlavnú rolu mohla stvárniť Jennifer Lawrence. O scenár sa postarajú skúsení Scott a Larry Karaszewski (Ed Wood, Man on the Moon) a pomôže aj samotný Mangold.

V septembri bol oznámený konkurečný projekt American Woman, ktorý by mal spracovávať rovnaké udalosti. V American Woman by si mala zahrať Hong Chau (Downsizing). Tá si strihne ženu, ktorá sa o unesenú Patty starala. Príbeh je to rozhodne zaujímavý, budeme teda zvedaví, ktorý z projektov vyjde z tohto "súboja" víťazne.

Domov
Zdieľať
Diskusia