Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 21:22
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Warner Bros. prekonáva ročné päťmiliardové tržby. Ktoré snímky k tomu pomohli a ako bude vyzerať filmový rok 2019?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner Bros. nasleduje Disney a oslavuje poriadny zisk.

Len nedávno sme vás informovali o prekročení 5-miliardovej hranice tržieb štúdia Disney, ktorému sa to podarilo už tretí rok po sebe. Rovnakú hranicu však prekonalo aj Warner Bros., a to predovšetkým vďaka veľkolepým kúskom: Kong: Skull Island, Wonder Woman, IT, Dunkirk a Justice League. Každý menovaný film si z kás kín odniesol vyše pol miliardy dolárov a pri svojich konkurentoch nezaostávali ani Lego Batman, Annabelle: Creation a Villeneuveho briliantný Blade Runner 2049. Warnerom sa tento osobný rekord podarilo v minulosti dosiahnuť doposiaľ len jedenkrát.

Štúdio si samozrejme robí plány aj na najbližšie roky, a hoci rok 2018 má už fixne stanovené dátumy premiér, rok 2019 ešte nie je kompletný. Do zoznamu počinov sa však nedávno pridal reboot televízneho seriálu The Six Billion Dollar Man zo 70. rokov, na ktorý si Warner Bros. kúpilo práva. V hlavnej úlohe uvidíme Marka Wahlberga. Edward Norton by si pre zmenu mal zrežírovať svoj plánovaný projekt Motherless Brooklyn a dočkať by sme sa mali pokračovania hororu Lights Out a ďalšej Bondovky.

Warner Bros. prekonáva ročné päťmiliardové tržby. Ktoré snímky k tomu pomohli a ako bude vyzerať filmový rok 2019?
Zdroj: Warner Bros.

Pozrime sa ale na snímky, ktoré sú už na rok 2019 potvrdené. V kinách uvidíme The LEGO Movie 2 a Isn’t It Romantic (február/únor), sequel Godzilly (marec/březen), komiksovku Shazam! (apríl/duben), Minecraft (máj/květen), Shaft (jún/červen),  IT: Chapter 2 (september/září), The Goldfinch a Wonder Woman 2 (október/říjen), no a v neposlednom rade komédiu Margie Claus (november/listopad). Na ktorú sa tešíte najviac?

Domov
Zdieľať
Diskusia