Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2017, 17:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Druhá séria čierno-humorného seriálu A Series of Unfortunate Events s Neilom Patrickom Harrisom sa predstavuje na prvých obrázkoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia príjemne morbídneho humoru si prídu na svoje aj tentokrát.

Pokiaľ ste si obľúbili netflixovský seriál A Series of Unfortunate Events, celkom iste vás potešila správa, že čierno-humorné príbehy sirôt Baudelairovcov a zákerného grófa Olafa (Neil Patrick Harris) sa dočkajú druhej série. Práve z nej teraz dorazili vôbec prvé obrázky. Druhá séria bude obsahovať 10 epizód a minimálne dve z nich opäť zrežíruje Barry Sonnenfeld (Rodina Addamsovcov). Okrem toho je naplánovaná ešte tretia séria, ktorá by mala byť záverečným dejstvom.

Seriál je založený na populárnej knižnej sérii od Lemonyho Snicketa (pseudonym Daniela Handlera) a v druhej sérii sa môžeme tešiť na adaptáciu knižiek Austere Academy, The Ersatz Elevator, The Vile Village, The Hostile Hospital a The Carnivorous Carnival. Okrem Harrisa uvidíme aj Malinu Weissman, Louisa Hynesa, Patricka Warburtona, Lucy Punch, Nathana Filliona, Tonyho Halea, Saru Rue a Rogera Barta. Druhá séria si odbije premiéru na jar roku 2018. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia